НОВИНИ

Красимир Каракачанов: Ще изненадаме социолозите и Екзит пола

Имаме победа на патриотите в България, социологическите агенции ни поставят на трето място, каза Валери Симеонов. Валери Симеонов: Коалиция "Обединени патриоти" постигна успех, според социолозите ни определят на трето място, българският народ има много сериозно патриотично представителство в наше лице, имаме победа, уникалното обединение на българските патриотични сили на РБ.

bnt avatar logo
от БНТ
23:10, 06.11.2016
Чете се за: 01:12 мин.
У нас

Смятаме, че това ще положи началото на нов политически етап, смятаме, че бъдещето е на това, което ни обединява, добави Симеонов.

Красимир Каракачанов, кандидат за президент, подкрепен от Коалиция "Обединени патриоти": Благодаря на тези над 600 000 български патриоти, които гласуваха. Ще изненадаме социолозите и Екзит пола. Няма ляво и няма дясно за нас, има национален интерес. Ще разбием системата на партиите, довели народа до просешка тояга. Искаме довършване на оградата, спиране на нерегламентираната миграция, вдигане на пенсията. Не искаме да ни налагат модели за подражание от Запад.

Явор Нотев: Резултатът ни е великолепен

Явор Нотев, кандидат за вицепрезидент: Няма как да скрия удовлетворението си от резултата на тези избори, макар на първи тур, макар междинни. Нито един глас пуснат за Каракачанов не е изгубен, нито един глас, пуснат за Обединените патриотични сили не е изгубен. Ще направим разчета за постигнатото заедно, този резултат е великолепен. Благодаря на всички и успех по бъдещите пътища с ясна цел в интересна България. Пътят не е лек.

Волен Сидеров: Ние направихме нещо добро и разумно

Волен Сидеров: Има нужда от умни и разумни действия, ние направихме нещо добро и разумно, направихме това, което хората искат да видят от нас. Не трябва да се допускат в България катаклизми, които да влошат нещата в страната. Ние сме в кризисна ситуация, в която може да има военни конфликти в страната.

Имаме рекорд, коментира Валери Симеонов. Преди изборите ни даваха 8 %, а сега ни хвалят, отбеляза още той.

Красимир Каракачанов отбеляза, че нямат намерение да призовават никого в тази седмица преди балотажа, а ще задават въпроси.


Ангел Джамбаски: Ще се опитаме да обжалваме вота в Турция заради нарушенията там

Ангел Джамбаски, евродепутат: Имахме информации за нарушения в Турция, за контролиран вот и за попълване на декларации от едни хора за други, които не знаят български език. Желанието ни беше изборният ден да бъде прекратен, ЦИК напомни, че трябва да се говори на български в избирателните секции и да се попълват собственоръчно декларациите. Вотът там е провален, да, нечестен е, опитахме се да предотвратим това. Ще се опитаме да обжалваме вота в Турция.


Вижте цялата пресконференция във видеото.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мустафа Карадайъ: Приключи една позитивна кампания на ДПС
Мустафа Карадайъ: Приключи една позитивна кампания на ДПС
Висока избирателна активност в Хасково
Висока избирателна активност в Хасково