НОВИНИ

Късмет или малшанс е да се родиш на 29-ти февруари?

Едва 4 409 българи са родени на днешния ден. Разпределени са горе- долу поравно на мъже и жени. Екипът ни откри днес един от рождениците - 28-годишната Мартина Геленцова. След като е чакала четири години, Мартина обещава на приятелите си истински голям купон тази вечер.

Елиана Димитрова
от Елиана Димитрова
21:00, 29.02.2016
Чете се за: 00:43 мин.
Още

Мартина е завършила актьорско майсторство в Нов Български университет, била е пи ар, сега работи във фирма за недвижими имоти. Би трябвало днес да стане на 28 години. Тя обаче е родена на 29 февруари и навършва само 7.

Мартина Геленцова
Аз лично се радвам, че майка ми ме е записала на 29 февруари, защото са й предлагали навремето на 28 или на 1-ви- тогава така е било прието. Но аз се радвам, че тя не ги е послушала, а си ме е записала на датата, на която съм родена, защото за мен това е късмет.

Липсващите досега 11 рождени дни Мартина празнувала по заместване на 1- ви март.

Мартина Геленцова
Сега ще има ли голям купон след като четири години не е идвала вашата дата? Със сигурност, даже вече съм организирала всичките си приятели за празненството довечера, малко понеделнишки ще им е трудно на хората, но това е на датата- четири години чакам, няма начин да се отмени.

И макар само 4 409 да са българите, които имат рожден ден на 29 февруари, Мартина познава още поне четирима души, родени на нейната дата. Чувала е също, че днес има традиция жени да предлагат брак на мъжете.

Мартина Геленцова
Ще предложите ли брак на някого ? Не, аз съм демоде, обичам другите правила нормалните.

Накрая Мартина пожелава на всички родени на 29 февруари...

Много весело изкарване, много любов и късмет и най-вече здраве !

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Как да си направим доброволчески клуб
Как да си направим доброволчески клуб
Местят музeя на авиацията от Крумово в Пловдив
Местят музeя на авиацията от Крумово в Пловдив