НОВИНИ

Кулинарен курс с гуруто на израелската кухня - шеф Рани

Кулинарен курс с гуруто на израелската кухня - шеф Рани събра в София дипломати, начинаещи готвачи, деца и жени пострадали от насилие. Израелската кулинария се представя за първи път у нас, а приготвената по време на курса храна ще бъде дарена на защитените центрове на асоциация Анимус.

bnt avatar logo
от Ива Милорадова
16:53, 01.06.2016
Чете се за: 00:34 мин.
У нас

Инициативата е част от поредица събития "Мислиш си, че познаваш България". Ястията, показани от шеф Рани от Израел, ще бъдат дарени на жени пострадали от насилие.

Дани Беркович - организатор
Сега показваме Израелската кухня тук за пръв път, като едновременно помагаме на жертви на насилие. Това е благодарение на доброто взаимодействие между министерства, посолства и самите хора.
Шеф Рани - готвач, Израел
Правим фалафел с риба и десерта е студен чийзкейк. Аз мисля, че са вкусни, защото всичко е сготвено със сърце.

В кулинарната среща под патронажа на Израелското посолство в София наравно със жените, подкрепяни от асоциация Анимус ,в готвенето се включи и заместник- посланикът на Израел у нас.

Иман Амаша - зам.посланик и културно аташе на Израел
Всичко, което шеф Рани прави е много вкусно, но аз чакам с най-голямо нетърпение десерта, който всички те приготвиха заедно.

Благотворителния кулинарен курс се провежда именно на 1 юни за да напомни, че често физическия или психически тормоз упражняван върху жени, превръща в жертви и децата им.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Откриха най-дългия тунел в света
Откриха най-дългия тунел в света
Икономически прогнози за победителя в Евро 2016
Икономически прогнози за победителя в Евро 2016