НОВИНИ

Модни на празника и под открито небе в новогодишната нощ

Празничният тоалет е важна част от новогодишната нощ. И ако няма да посрещате новата 2016-та на открито и искате да сте бляскави - ето предложенията на дизайнерите как да се облечем в празничната вечер!

bnt avatar logo
от Андреа Драганова,Ивайло Минков
12:16, 31.12.2015
Чете се за: 00:59 мин.
Още

Всеки иска да бъде неотразим, да бъде модна икона в новогодишната нощ и на фирменото парти. Какво обаче трябва да знаем и как да постигнем перфектния за нас стил е въпрос на усет.

Албена Александрова, дизайнер: Обикновено дамите много се вълнуват от това с каква рокля ще бъдат облечени, роклята има приоритет пред костюма, панталона и блузата или полата примерно и затова аз ги съветвам роклята е душата на една жена. Много е важно да се пробва, много е важно човек да се усети в цвят, неговия си цвят, много е важно да се себеопознае като фигура и като цветови анализ.
Веселка Крачунова, дизайнер: Бъдете семпли изберете си нещо, с което да сте модерни, да сте изчистени и да не предизвиквате прекалено много коментари.

Цветът е бижуто на сезона. Водещи са лилавото, червеното, зеленото и жълтото.За официалния дрес код класика си остава малката черна рокля. За цветове на 2016 година са обявени коралово розовото и небесно синьото.

Веселка Крачунова, дизайнер: При мъжете това е актуално задължително в ризите. Също може би в пуловерите, които може да се сложат върху ризите. Хубаво би било мъжете да имат един спортно елегантен блейзер и нека той да е от деним, защото това е материята на 2016 година.

Разбира се важно е да съчетаем изисканото и атрактивно облекло с удобното и практичното, това което ще ни позволи да се развихрим в танците.

Орлин Горанов, БГ модна икона на 2015: Ако човек е в хармония със самия себе си и се обича такъв какъвто е, и се облича по начин, който доставя на него удоволствие, няма начин това да не проличи.

В крайна сметка облечете това, което ви е най-любимо, това, в което ще се чувствате спокойни и щастливи, а в разгара на купона задръжките и облеклото остават на заден план.




Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
С 3D очила в Природонаучния музей в Пловдив
С 3D очила в Природонаучния музей в Пловдив
Парламентът на Полша одобри спорен закон за медиите
Парламентът на Полша одобри спорен закон за медиите