НОВИНИ

Намериха мъртъв ключов свидетел срещу Братя Галеви

Основният свидетел по делото срещу братя Галеви Пламен Миланов е намерен мъртъв в офис в центъра на Дупница заедно с 35-годишна жена. Според наши източници около 20 часа снощи служител на таксиметрова фирма на Миланов и синът на Миланов са открили телата.

Иво Никодимов
от Иво Никодимов Добрина Грачанлиева,
08:10, 31.12.2015 (обновена)
Чете се за: 00:57 мин.
У нас

През цялата нощ в центъра на Дупница пред сградата, където са открити телата имаше засилено полицейско присъствие. Пламен Миланов е собственик на една от големите таксиметрови фирми в Дупница и основен свидетел по делото срещу „Братя Галеви".

Миланов има 4 деца от два брака. До неговия е открит трупът и на 35-годишна жена, служителка в телекомуникационна комапния. От 2 дни жената не се е прибрала в дома си и семейство й вчера я е обявило за издирване. Пламен Миланов също не се е прибрал в дома си, а колата му била паркирана в близост до офиса му. Таксиметров шофьор, който работи във фирмата на Миланов, каза, че не е контактувал често със собственика на фирмата, но го познава като честен човек, който изкарва парите си с почтнен бизнес.

Димитър Владимиров, таксиметров шофьор: Един от тези, които се опълчи срещу Галеви,това е най-характерното за Пламен, не го беше страх да го направи. За други негови качества не знам.
Въпрос БНТ: Освен бизнес с таксиметрова фирма, друг вид бизнес имал ли е?
-Занимавал се е с някакво строителство, купувал стари къщи и ги възстановявал.

Според предварителния оглед има данни смъртта да е настъпила в следствие на задушаване. Според хора, които живеят близо до офиса на Пламен Миланов, в апартамента, където са открити телата не е имал електрическо захранване и е ползван бензинов генератор.Таксиметрови шофьори също коментираха ,че смъртта на Миланов и неговата служителка вероятно настъпила в следствие на задушаване от изтичане на газ.

- Не знам дали е убийство то пише, че е задушаване с газ, - каза един таксиметров шофьор.

Освен, че се е занимавал с търговия и управление на имоти Пламен Миланов е бил и официален представител на телекомуникационна компания в Дупница. От полицията съобщиха, че видими следи от насилие няма и по случая е образувано дознание.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Жълт код за ниски температури
Жълт код за ниски температури
Акценти в новините на 31.12
Акценти в новините на 31.12