НОВИНИ

Натоварен трафик и по магистралите в страната

Изключително натоварено е движението и по магистралите в страната. Трафикът по автомагистрала "Хемус", където продължават ремонтите, е много интензивен. За ситуацията към момента вижте прякото включване на Илина Бисерова и нейния събеседник Мария Ботева - инспектор в сектор "Пътна полиция"!

bnt avatar logo
от Илина Бисерова БТА
12:23, 03.09.2016
Чете се за: 00:27 мин.
У нас

В района на тунел "Витиня" на автомагистрала "Хемус" се е образувала "тапа" заради извършващите се там ремонти и пренасочването на двупосочно движение в едната от тръбите на тунела. Към Бургас движението също е натоварено, в началото на града се е образувала колона, изпратени са допълнителни мобилни екипи на "Пътна полиция".

От полицията призовават водачите да подават сигнали в полицията или на тел. 112 при затруднение на движението по пътищата. Тази информация ще е полезна за по-бърза реакция от страна на "Пътна полиция" и вземане на допълнителни мерки за предотвратяването на образуване на нежелани колони от изчакващи автомобили.

След успокояването на трафика, отново започват проверките за превишена скорост, а от 22.00 часа днес до 6 септември е планирана поредна превантивна акция, в която пътните полицаи ще следят и ще проверяват водачите за шофиране след употреба на алкохол или без да притежават свидетелство за правоуправление.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Гайдарско надсвирване в Южния парк на София
Гайдарско надсвирване в Южния парк на София
Възстановиха движението на камиони по Дунав мост
Възстановиха движението на камиони по Дунав мост