НОВИНИ

Не Тръмп, а Обама е най-харесваният политик в Туитър

Доналд Тръмп може и да е държавният глава, който най-често използва Туитър за официални изказвания, но оказа се - не той е предизвикал най-голям интерес в социалната мрежа. Настоящият американски президент не попада дори в топ 10 на най-четените, харесвани и споделяни публикации за годината.

Джанан Дурал
от Джанан Дурал
22:17, 06.12.2017
Чете се за: 00:27 мин.
Още

Неговият предшественик Барак Обама обаче заема цели три места. Най-харесваната публикация за 2017 г. е снимка на бившия президент с деца от различни раси. Кадърът беше публикуван в ден, в който американци, вярващи в превъзходството на бялата раса, провеждаха свой митинг.

Сред най-споделяните туитове са и първите думи на певицата Ариана Гранде след атентата в Манчестър по време на неин концерт. Челното място за най-споделян туит пък заема 17-годишно момче, което пита верига за бързо хранене колко споделяния трябва да има, за да му осигурят безплатни пилешки хапки за цяла година. Отговорът е 18 милиона, но момчето има само 3.

Доналд Тръмп все пак оглавява едно челно място в Туитър - той е държавният глава, за когото са писали най-много потребители.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Връчиха приза за най-добър фермер на годината
Връчиха приза за най-добър фермер на годината
Почина легендарният френски певец Джони Холидей
Почина легендарният френски певец Джони Холидей