НОВИНИ

Откриха фотоизложба с красивите мигове в София

София празнува 139-години от обявяването си за столица на България. Концерт на Софийския духов оркестър сред руините на антична Сердика беше сред първите прояви, която радваха столичани, а преди час в градинката "Кристал" беше открита фотоизложба с едни от най-красивите мигове в София.

Айше Сали
от Айше Сали
18:35, 03.04.2018
Чете се за: 00:28 мин.
У нас

За да запечаташ красотата, трябва да имаш очи и сърце, да я търсиш. Напоследък в социалните мрежи, ако някой иска да покаже колко е красива София, обикновено прави това чрез "Етюдите на София". Етюди, които започват да се снимат преди 3 години от Иван Шишиев, който започва проекта, за да покаже на своите приятели, че София е не по-малко красива от Рим и за това почти няма софийски покрив, на който да не се е покачил със своя фотоапарат.

Иван Шишиев, фотограф: Имам още доста места,които мечтая да заснема. Честита ни столица. За мен София е жена. Може да бъде и грозна, и красива, и умна, и глупава. Най-вече тя е изящество. Все още има много места, които искам да заснема. Едното е кранът на Министерски съвет.

До края на следващата седмица може да бъде разгледана изложбата тук.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
БДЖ ще закупи 85 нови мотрисни влакове в следващите няколко години
БДЖ ще закупи 85 нови мотрисни влакове в следващите няколко години
Забавни класни стаи в Русе пренасят децата в различни епохи
Забавни класни стаи в Русе пренасят децата в различни епохи