Ресторант от излезли от употреба транспортни контейнера. На това място вече може да разпуснете в София. Проектът е дело на Звезделин Минчев и архитекта Румен Първанов.
This is a modal window.
Иновативният ресторант е направен от 4 морски транспортни контейнера. Те са лесни за поддръжка и отговарят на всички изисквания за безопасност. Това помага на собствениците да въведат в експлоатация заведението само за месец. Освен храненето на нетрадиционно място, на всяка маса е поставена специална био-електрическа скара, на която клиентите могат сами да си приготвят ястие.
"Другото уникално нещо е това, което видях преди пет години в Азия и ми направи изключително впечатление, това е т.нар. биогрил", сподели собственикът Звезделин Минчев.
Наред с иновациите, тук архитектът е съчетал въздуховод и лампа в едно.
Собствениците на интересния ресторант се уточняват планират направата и на други сгради от стари контейнери. Сред идеите им са изграждане на нискотарифен хотел в София, заведение в Люлин и студентско общежитие в Перник.