НОВИНИ

Продължава разследването на убийството на млада жена в "Банишора"

Продължава разследването на вчерашното убийство на млада жена в столичния квартал „Банишора". Предполагаемият извършител е приятелят ѝ - мъж на 23 години. Вижте повече от прякото включване в новините на Тереза Ставрева

Тереза Ставрева
от Тереза Ставрева
06:27, 17.01.2019
Чете се за: 00:35 мин.
У нас

Инцидентът е станал в блок 28 в столичния квартал "Банишора". Към 18.00 часа вчера е подаден сигнал за момиче в тежко състояние. Сигналът е подал бащата на 23-годишният и приятел, който се смята за предполагаемия убиец.

По информация на спешната помощ момичето е било мъртво от поне няколко часа след подаването на сигнала. Какво е провокирало агресията от страна на нейния приятел не е ясно.

Той е направил неуспешен опит за самоубийство, след като е приел доза лекарства и алкохол, но е оцелял. Към момента мъжът е настанен в "Пирогов" и е контактен.

Двамата са живеели заедно от няколко месеца. Няма сигнали в полицията за домашно насилие, двамата нямат и криминални регистрации.

старши комисар Георги Хаджиев, директор на СДВР: "Скарал се е с приятелката си, след което я е ударил. Тя паднала и посиняла. От четири месеца живеят заедно. Нямат криминални регистрации. Момчето работи като готвач, а момичето като счетоводителка. Той е на 23, а момичето на 25 години. Не е имало подавани сигнали за домашно насилие. Разговаряли сме с родителите на жертвата и предполагаемия извършител. Нямаме такива категорични данни."
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ключово заседание в НС във връзка с регламентацията на продажбата на горива
Ключово заседание в НС във връзка с регламентацията на продажбата на горива
​Том Круз ще работи над още две продължения на Мисията невъзможна
​Том Круз ще работи над още две продължения на "Мисията невъзможна"