НОВИНИ

Протестиращи в Ямбол изразиха недоволството си от качеството на живот

Протестите за промяна на политическата система и статуквото бяха подновени днес в Ямбол. Хората изразиха своето недоволство от качеството на живот. Общо 12 са исканията на протестиращите като част от тях са въвеждане на референдумите като форма на пряка демокрация за решаване на важни за общността въпроси и намаляване на ДДС върху храните, произведени в България.

bnt avatar logo
от Румяна Стефанова
15:03, 20.01.2019
Чете се за: 00:23 мин.
У нас
Димана Жекова: Исканията като цяло си остават същите, но този път вмъкваме това, че ние сме в подкрепа и за Войводиново, събаряне на всички незаконни постройки, равна социална политика за всички граждани на тази държава.
Георги Петров: За бъдещото на децата, за всички, но нямаме подкрепа, както виждате. Продължаваме напред. - От кого очаквате подкрепа? - От гражданите, от другите градове, отвсякъде. Нямаме ли подкрепа нищо не става.
Пламен Петров: Както съм бил на всички протести, сега съм и на този и желаем да се промени положението в страната ни. Вдигане на доходите, премахване на партийната субсидия за партиите. Много са проблемите вече човек не може да ги изброи всичките, но са много и са наложителни за промяна.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​Брад Пит се среща с Чарлийз Терон
​Брад Пит се среща с Чарлийз Терон
Силна снежна буря парализира Източното крайбрежие на САЩ
Силна снежна буря парализира Източното крайбрежие на САЩ