Кой да е печелившият отбор за евроизборите? - говори Калоян Паргов

Коя е печелившата кметска кандидатура на БСП за София? В студиото на "Денят започва с Георги Любенов" социалистът Калоян Паргов каза, че тази кандидатура ще се решава през юни, а сега се решава кой да бъде печелившият отбор за изборите за Европарламент.

от БНТ
10:00, 20.01.2019
Чете се за: 00:24 мин.
У нас

Относно концепцията за избор на кметска кандидатура той обяви, че социалистите ще търсят кампания тип "ветрило" - ще го разтворят максимално за надпартиен кандидат, подобно на президентската кампания с Румен Радев. Кандидатът трябва да има широка подкрепа. Паргов не отговори за спекулациите около евентуалната кандидатура на Мая Манолова.

Калоян Паргов - БСП: "Това ще мога да направя след като основните партийните организации започнат номинационния процес. То ще стане след европейските избори в много бърз порядък, защото е наситен политическият календар. След европейските избори до юли трябва да излъчим кандидатурата за кмет на София, кандидатурите за кметовете на райони, на селата, за общински съветници... Имаме предвид много кандидати. Те се чуват и в публичното пространство..."
Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Супер кървава вълча Луна ще наблюдаваме тази нощ
Супер кървава вълча Луна ще наблюдаваме тази нощ
Частен случай: 20-годишна битка за купуване на земя в парк Бачиново
"Частен случай": 20-годишна битка за купуване на земя в парк "Бачиново"