НОВИНИ

Рок в долината на виното

Изпълнителите Готхард и Удо Диркшнайър стават част от първия фестивал „Рок в долината на виното“. Те заедно с американците W.A.S.P. формират зведния отбор, който ще се качи на сцената в старозагорското село Могилово. Фестивалът ще се проведе от 9-и до 11-и юни тази година.

bnt avatar logo
от Мартин Николов
19:48, 03.01.2017
Чете се за: 00:41 мин.
У нас

На фестивала в Могилово българските фенове за първи път ще чуят на живо композиции от новия албум на Готхард. Силвър, дванадесетия диск на швейцарците, трябва да излезе в средата на януари. С него бандата ще започне празненствата по повод 25-годишния си юбилей.

Ник Медър, Gotthard
"Няма значение къде свирим. Удоволствие е да излизаме пред всякаква публика. Доставя ни удоволствие да печелим нови фенове. Винаги сме готови да приемем подобно предизвикателство."
Марк Лин, Gotthard
"Няма значение дали публиката ни познава или не. Ние излизаме на сцената, за да се забавляваме."

Основателят на Ю Ди Оу, машината Удо Диркшнайдър също ще стъпи на сцената в Могилово. Сетът на легендарния вокалист ще бъде съставен само от хитове на бившата му група – немските класици в екстремната музика Аксепт.

Удо Диркшнайдер
"Щастлив съм от постигнатото. В бизнеса съм от почти 40 години. Издал съм страшно много записи. Изпълнители като мен, Саксън, Айърън Мейдън, Моторхед, могат да живеят, без да издават нова музика. Въпросът не стои така при младите групи, защото продажбите вървят надолу. Но ние, сме късметлии, че имаме толкова дълга история."

Организаторите обещават още славни изпълнители в афиша на рок фестивала в долината на виното.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Измамен възрастен мъж без дом е в русенски приют, не отговарял на критериите за старчески дом
Измамен възрастен мъж без дом е в русенски приют, не отговарял на критериите за старчески дом
От НАП очакват да бъдат подадени над 600 000 данъчни декларации
От НАП очакват да бъдат подадени над 600 000 данъчни декларации