НОВИНИ

Росен Петров: Политическият елит се е превърнал в змия, захапала опашката си

Росен Петров от БДЦ сподели в "Още от деня", че няма да бъде кандидат за народен представител, защото предизборната кампания се e превърнала в комедия на ужасите. Петров е обезпокоен, че мнението на хората за депутатите не е лицеприятно.

bnt avatar logo
от БНТ
19:24, 22.02.2017
Чете се за: 00:41 мин.
У нас
Росен Петров, БДЦ: "Аз няма да бъда кандидат за народен представител. Имам усещането, че предизборната кампания, която не е започнала, вече ми прилича на филм за възрастни, може би трябва да има червена точка, прилича на комедия на ужасите."

Според него политическият елит в страната сам се вкарва в капан.

Росен Петров: "Мисля, че политическата класа си изиграва лоша шега. Те обещават неща и ги обещават така, както хората искат да ги чуят. Обещават се неща, които няма как да се случат. И който и да победи на изборите, хората ще кажат "Дайте да получим това което обещахте", и когато не го получат, според мен ще има лято или есен на народното недоволство. Тази каша и коалиции, наистина довеждат до едно безкрайно отегчение у хората. Мнението за това да си депутат и политик у хората не е много лицеприятно. Ние залагаме на хора, които са невидими за политическата класа. Политическият елит у нас, доколкото съществува, се е превърнал в една змия, която си е захапала опашката. Те виждат по света как се променят нещата и нуждата от нови лица. Но 5 лица не са достатъчни. Скоро ще има драстична промяна в България."

Според него смяната на главния секретар на МВР е знакова и може да бъде последвана от още такива.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Защо спира токът в софийските села Панчарево и Кокаляне
Защо спира токът в софийските села Панчарево и Кокаляне
Безопасността на храните ще е приоритет при българското председателството на ЕС
Безопасността на храните ще е приоритет при българското председателството на ЕС