НОВИНИ

СДВР предприема мерки за охрана на реда по време на мача Левски - Хайдук

Столичната дирекция на вътрешните работи предприема всички необходими мерки за охрана на обществения ред и безопасност на движението в София във връзка с предстоящия футболен мач от втория квалификационен кръг на турнира Лига Европа между отборите на Левски и Хайдук, който ще се играе на 20 юли /четвъртък/ от 20 часа на стадион ”Георги Аспарухов”.

bnt avatar logo
от БГНЕС
15:12, 19.07.2017
Чете се за: 00:45 мин.
У нас
сдвр предприема мерки охрана реда време мача левски хайдук

Преди, по време и след провеждане на спортната среща, полицейските служители ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на инциденти на територията на града.

Поради наложено наказание на българския отбор от УЕФА, срещата ще се проведе при затворени врати. На стадиона ще бъдат допуснати само официални лица. За привържениците на Левски на алеята пред сектор „А” ще бъде обособена фен зона, където на видеостена ще може да се гледа мача.

На изградени контролно - пропускателни пунктове в района на спортната зона полицаи ще извършват щателна проверка на всички посетители. Униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи /огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми и чадъри/. Предприети са стриктни мерки за недопускане на лица с наложена съдебна забрана за посещение на спортни мероприятия.

Ангажимент по охраната на спортната среща има частна охранителна фирма, чиято задача е да следи за опазване на реда на територията на стадиона по време на провеждане на мача. При дейността си ще бъде подпомагана от полицейски служители, които ще съдействат при възникнала необходимост.

Столичната дирекция на вътрешните работи призовава всички посетители на утрешната футболна среща да спазват разпоредените мерки в Закона за опазване на обществения ред при провеждане на спортни мероприятия.

Всичко за предстоящия мач четете в sport.bnt.bg.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Радев: Споразумението с Канада трябва да се подложи на широк обществен дебат
Радев: Споразумението с Канада трябва да се подложи на широк обществен дебат
Наш хеликоптер и екип помагат в борбата с пожарите по крайбрежието на Черна гора
Наш хеликоптер и екип помагат в борбата с пожарите по крайбрежието на Черна гора