Стефан Данаилов е счупил тазобедрена става

Актьорът Стефан Данаилов претърпя инцидент и беше приет в болница в Бургас със счупване на тазобедрената става. Предстои му операция. Инцидентът е станал снощи в Приморско. От болницата в Бургас съобщиха, че Стефан Данаилов ще бъде консултиран от екип от различни специалисти, ръководен от проф. Андрей Йотов и ще се положат всички необходими медицински грижи.

Айше Сали
от Айше Сали
17:20, 20.08.2019 (обновена)
Чете се за: 00:25 мин.
У нас

Летните дни на Стефан Данаилов по традиция минават на българското Черноморие. Тази година обаче почивката в Приморско е съпътстван от инцидент. Около 10:30 ч. тази сутрин актьорът е приет в Ортопедията на бургаска болница.

д-р Лъчезар Томов, началник на Отделението по ортопедия и травматология - „Бургасмед”: Няма нищо критично в състоянието му. Той е в стабилно състояние. Предстои му оперативно лечение. В никакъв случай не е спешна операцията. Трябва да излязат изследванията и тогава да го консултират съответните специалисти. Току-що говорих с него. Имаме съгласието му да разпространим тези данни.

Здравословни проблеми държаха Стефан Данаилов далеч от театралната сцена близо 5 години. До началото на юни, когато публиката го аплодира в постановката "Актрисата". След края на сезона представлението от афиша на Народния театър се отправи на турне из страната.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
12 компании имат интерес да се включат в изграждането на АЕЦ Белене
12 компании имат интерес да се включат в изграждането на АЕЦ "Белене"
ДРУГИТЕ новини: Нов статут на музеите
ДРУГИТЕ новини: Нов статут на музеите