НОВИНИ

Стефан Данаилов е счупил тазобедрена става

Актьорът Стефан Данаилов претърпя инцидент и беше приет в болница в Бургас със счупване на тазобедрената става. Предстои му операция. Инцидентът е станал снощи в Приморско. От болницата в Бургас съобщиха, че Стефан Данаилов ще бъде консултиран от екип от различни специалисти, ръководен от проф. Андрей Йотов и ще се положат всички необходими медицински грижи.

Айше Сали
от Айше Сали
17:20, 20.08.2019 (обновена)
Чете се за: 00:25 мин.
У нас

Летните дни на Стефан Данаилов по традиция минават на българското Черноморие. Тази година обаче почивката в Приморско е съпътстван от инцидент. Около 10:30 ч. тази сутрин актьорът е приет в Ортопедията на бургаска болница.

д-р Лъчезар Томов, началник на Отделението по ортопедия и травматология - „Бургасмед”: Няма нищо критично в състоянието му. Той е в стабилно състояние. Предстои му оперативно лечение. В никакъв случай не е спешна операцията. Трябва да излязат изследванията и тогава да го консултират съответните специалисти. Току-що говорих с него. Имаме съгласието му да разпространим тези данни.

Здравословни проблеми държаха Стефан Данаилов далеч от театралната сцена близо 5 години. До началото на юни, когато публиката го аплодира в постановката "Актрисата". След края на сезона представлението от афиша на Народния театър се отправи на турне из страната.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
12 компании имат интерес да се включат в изграждането на АЕЦ Белене
12 компании имат интерес да се включат в изграждането на АЕЦ "Белене"
ДРУГИТЕ новини: Нов статут на музеите
ДРУГИТЕ новини: Нов статут на музеите