САЩ 2020 САЩ 2020 Следи тук
назад

"Воля" подписва предизборно споразумение с три партии

През идната седмица ще се подпише коалиционното споразумение между политическа партия "Воля", партия "Обединена социалдемокрация", Българската социалдемократическа партия и БЗНС „Александър Стамболийски".

от Росица Колева
17:23, 30.03.2019
Чете се за: 00:32 мин.
У нас

Четирите формации ще се явят с обща листа за евроизборите, като всяка от тях ще разчита на преференциалния вот. Това обяви в Пловдив икономистът Кольо Парамов, който ще е кандидатът на Обединените социалдемократи за Европейския парламент.

Новото обединение ще търси контакти и с други формации от демократичното пространство, както и с многобройните организации на запасните офицери в България. Целта е да се възроди социалдемократичната идея и тя да бъде представена с нов подход на изборите.

Кольо Парамов, партия „Обединена социалдемокрация": За да успеем чрез преференцията да се преброим дали има място в България за социалдемокрация, по какъв начин трябва социалдемокрацията да се изяви.

Според Обединените социалдемократи в страната липсват справедливост и солидарност, за сметка на огромното забогатяване на група олигарси и техните близки.

Парамов се обяви за тотална проверка на олигарсите и приемането на директен конфискационен закон,за коренни промени в съдебната власт и в банковата система . Той предупреди, че ако до юли не станем членове на банковия съюз, ще сме закъснели твърде много.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
ВМРО готви протест пред турското посолство в София
ВМРО готви протест пред турското посолство в София
В Одеса българи окичиха дърво с мартеници
В Одеса българи окичиха дърво с мартеници