НОВИНИ

"Воля" подписва предизборно споразумение с три партии

През идната седмица ще се подпише коалиционното споразумение между политическа партия "Воля", партия "Обединена социалдемокрация", Българската социалдемократическа партия и БЗНС „Александър Стамболийски".

bnt avatar logo
от Росица Колева
17:23, 30.03.2019
Чете се за: 00:32 мин.
У нас

Четирите формации ще се явят с обща листа за евроизборите, като всяка от тях ще разчита на преференциалния вот. Това обяви в Пловдив икономистът Кольо Парамов, който ще е кандидатът на Обединените социалдемократи за Европейския парламент.

Новото обединение ще търси контакти и с други формации от демократичното пространство, както и с многобройните организации на запасните офицери в България. Целта е да се възроди социалдемократичната идея и тя да бъде представена с нов подход на изборите.

Кольо Парамов, партия „Обединена социалдемокрация": За да успеем чрез преференцията да се преброим дали има място в България за социалдемокрация, по какъв начин трябва социалдемокрацията да се изяви.

Според Обединените социалдемократи в страната липсват справедливост и солидарност, за сметка на огромното забогатяване на група олигарси и техните близки.

Парамов се обяви за тотална проверка на олигарсите и приемането на директен конфискационен закон,за коренни промени в съдебната власт и в банковата система . Той предупреди, че ако до юли не станем членове на банковия съюз, ще сме закъснели твърде много.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ВМРО готви протест пред турското посолство в София
ВМРО готви протест пред турското посолство в София
В Одеса българи окичиха дърво с мартеници
В Одеса българи окичиха дърво с мартеници