НОВИНИ

Зеленогорски: Кунева е сред най-подготвените кандидати за еврокомисар

Различни имена се обсъждат, нямам информация по темата "български еврокомисар". Г-жа Кунева е един от най-подготвените кандидати. Това заяви съпредседателят на ПГ на Реформаторския блок Найден Зеленогорски в студиото на "Още от деня", по повод непотвърдена информация, че Меглена Кунева ще е номинацията за следващ български еврокомисар.

bnt avatar logo
от БНТ
18:54, 17.01.2017
Чете се за: 00:29 мин.
У нас

Реформаторският блок наподобяваше Европейския съюз, трудно взимахме решения, но се справяхме успешно. Няма вероятност в скоро време да се превърнем в единна партия, при нас има по-радикална и по-спокойна част, по-логично е да обсъждаме повече и да взимаме екипни решения, заяви Найден Зеленогорски.

Влизаме с летящ старт от едни избори в други. Ще работим заедно с Петър Москов. Разделянето с ДСБ се отразява, но това ни дава шанс да се отворим към индивидуално и групово участие, повече гражданско участие в блока. Ще работим за бъдещо дясно-центристко управление, каза още Зеленогорски.

Няма как за 2 седмици да гласуваме нещо, което ще преобърне начина, по който хората избират. 4,5 млн. българи не са гласували или бяха против промяна в избирателната система. Така Зеленогорски обясни негласуваните решения от националния референдум, проведен с президентските избори през ноември.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Над 160 пътни произшествия за денонощие в Пловдивско
Над 160 пътни произшествия за денонощие в Пловдивско
​ТИР блъсна бензинова колонка в Карлово
​ТИР блъсна бензинова колонка в Карлово