НОВИНИ

2021-ва - година на действието: Ще имаме напредък в технологиите и модерното

Цанка Николова
от Цанка Николова
18:35, 11.01.2021
Чете се за: 02:15 мин.
Още
Слушай новината

2021-ва е година на действието. Така астрологът Стилиян Иванов определя новите 365 дни. Това е година, в която ще бележим напредък в областта на технологиите, на модерното, на различното. А с новата си книга "Астрологичен пътеводител" режисьорът и продуцент Стилиян Иванов помага на хората да опознаят себе си.

"Когато знаеш кой си, не те интересува какво другите предполагат за теб" - така в резюме астрологът Стилиян Иванов описва книгата си "Астрологичен пътеводител". Той предлага на читателите 306 увлекателни страници за себепознанието.

Стилиян Иванов каза: "В книгата насочвам вниманието на читателя към ползите от това да отиде по-далеч в ежедневието и да си зададе фундаменталния въпрос кой съм аз и защо съм тук, а не толкова другия, практичния, който ние си задаваме, как по-добре и по-удобно да живея".

Иванов е категоричен, че астрологията не може да даде отговор на въпроса как леко да преминем през нещо, но чрез нея можем да разберем кога в живота ни ще минем през даден урок.

Стилиян Иванов допълни: "Да кажем в годината, в която се намираме - 2021, основно предизвикателство пред всеки от нас е да защити своята индивидуалност, като остане част от обществото. Тук на дневен ред е да открием своите различия, да се примирим с тях, да ги приемем. Всеки от нас трябва да намери скритите си ресурси, за да защити това, в което вярва. Миналата година, пак от гледна точка на астрологията, беше подготвителна.

Астрологът определя 2021-ва като успешна за всички зодиакални знаци, стига те да са разбрали урока от миналата година, а именно, че само с действие човек може да промени живота си към по-добро.

Репортер: Цанка Николова

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Каракачанов подкрепя идеята карантинираните да гласуват чрез подвижни урни
Каракачанов подкрепя идеята карантинираните да гласуват чрез подвижни урни
Бурята Филомена блокира Мадрид
Бурята Филомена блокира Мадрид