НОВИНИ

45-годишен мъж почина в столичното Първо РУ

Снимка: Архив/БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
18:20, 30.03.2022
Чете се за: 01:25 мин.
У нас
Слушай новината

Вчера около 18.00 часа екип на спешна помощ е сигнализирал в полицията за буйстващ мъж в центъра на столицата - ударил е в лицето шофьора на линейката.

Пристигналите на място служители на реда заварили мъжа в неадекватно състояние и предвид обстоятелствата го отвели в Първо РУ. Установена била самоличността му - 45-годишен, известен на полицията и осъждан. Четири часа по-късно задържаният продължавал да буйства и да проявява агресия както към себе си, така и към околните.

Това наложило да бъде извикан екип за спешна помощ в РУ и по препоръка на лекаря мъжът е отведен с линейка в болнично заведение, където - след медицински преглед, бил насочен към токсикология и диагностициран в абстинентно състояние.

След преглед в Центъра за психично здраве мъжът бил освободен и транспортиран в районното управление. Тази сутрин, към 9.00 часа, мъжът се оплакал, че не се чувства добре, веднага бил извикан екип на спешна помощ, но независимо от усилията на медицинския екип и извършените реанимационни действия, малко по-късно е починал.

Продължава работата по изясняването на всички обстоятелства около смъртта му.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Непланирано: КЕВР промени процента на поскъпване на газа от 1 април
Непланирано: КЕВР промени процента на поскъпване на газа от 1 април
Миглена Селишка ще се бори за европейската титла в Будапеща
Миглена Селишка ще се бори за европейската титла в Будапеща