НОВИНИ

"49-ият парламент: Формулата на властта" на живо по БНТ от 8:00 часа

Обществената телевизия ще излъчи първото заседание на новото 49-о Народно събрание

bnt avatar logo
от БНТ
06:20, 12.04.2023
Чете се за: 01:37 мин.
У нас
Слушай новината

Българската национална телевизия ще излъчи днес първото заседание на новоизбраното Четиридесет и девето Народно събрание. Предаването "49-ият парламент: Формулата на властта" започва в 8.00 ч. пряко в ефира на БНТ 1 и във всички онлайн канали на обществената телевизия.

Кои са новите 240 депутати, кой ще бъде председател на 49-ото Народно събрание, какви са заявките на лидерите на политическите сили и какъв кабинет е възможен – водещата Надя Обретенова ще коментира със своите специални гости в изнесеното студио в парламента, а експертни анализи от политолози очаквайте в студиото на БНТ с водещ Симеон Иванов.

Гледайте предаването "49-ият парламент: Формулата на властта" утре от 8.00 ч. в ефира на БНТ 1 и в онлайн каналите на Българската национална телевизия – в новинарския сайт BNTNEWS.BG и обновеното мобилно приложение BNT NEWS, в което потребителите могат да се възползват от опцията за аудио стрийм на БНТ 1. Чрез нея хората с нарушено зрение и тези, които са в движение, могат да слушат на живо ефира на БНТ 1, или да го слушат във фонов режим, докато използват други програми на своите мобилни устройства.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Пристига първият танкер с втечнен природен газ през терминала в Турция
Пристига първият танкер с втечнен природен газ през терминала в Турция
Депутатите се заклеха, но не избраха председател на НС
Депутатите се заклеха, но не избраха председател на НС