НОВИНИ

Адел отложи концертите си в Лас Вегас заради COVID-19

Теодора Гатева
от Теодора Гатева
07:22, 21.01.2022
Чете се за: 01:27 мин.
По света
Слушай новината

Адел отложи концертите си в Лас Вегас. В емоционално послание в Инстаграм певицата обясни, че голяма част от екипа ѝ е с ковид, има и закъснения на доставки. За 92 секунди Адел повтаря "съжалявам" 8 пъти.

"Будни сме от над 30 часа и се опитваме да направим нещо, но времето свършва, и аз съм изключително разстроена и притеснена, и много съжалявам за всички, които са пътували. Много, много съжалявам. Ще насрочим други дати - вече работим по това. Всички представления ще бъдат изнесени и ще видите каквото трябва. Много съжалявам. Просто не е възможно...", споделя певицата.

От тази вечер в продължение на 3 месеца Адел трябваше да пее в емблематичния "Сизър Палас". Това щеше да бъде първата ѝ голяма изява на живо от 2017 година.

Повечето от почитателите на певицата, която след няколкогодишна пауза издаде поредния си албум и отново предизвика фурор, изразиха подкрепата си и я окуражават.

Имаше и такива обаче, които я обвиниха, че е реагирала твърде късно. Мнозина вече са в Лас Вегас и дори да искат да отменят резервациите си за хотел, или за билети, това няма да бъде възможно.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
137 снегогопочистващи машини чистят улиците в София
137 снегогопочистващи машини чистят улиците в София
Заловиха двама младежи, извършвали кражби в Бургас
Заловиха двама младежи, извършвали кражби в Бургас