НОВИНИ

Актьорът от "Дързост и красота" Рон Мос излезе на сцената на Античния театър в Пловдив

bnt avatar logo
от БНТ
21:05, 02.09.2021
6942
Чете се за: 01:37 мин.
Още
Слушай новината

Рон Мос, станал известен с ролята си на Рич Форестър в сериала "Дързост и красота", е рок звезда на сцената на Античния театър.

Той гостува в България, за да представи музикалния си талант. По-малко известна, но също много успешна, е кариерата му на певец, китарист и композитор.

Роналд Монтаг Мос, освен като Рич Форестър, се изявява като музикант, а и като танцьор, в началото на артистичния си път. Той е от основателите на групата Плейър, която печели немалка популярност през 70-те и 80-те години на миналия век, дори участва в съвместни турнета с Eрик Клептън и Littlе Rivеr Bаnd.

Звездата от "Дързост и красота" Рон Мос в специално интервю за БНТ

След 25 години в легендарния сериал Рон Мос се връща към ритъма от младежките си години и изнася концерти в много страни, към които сега добавя и България. Двата му албума след 2000 година вече са като самостоятелен изпълнител и композитор. От тях са някои от изпълненията в плейлиста днес.

Звучат още хитове от различни епохи - от Бийтълс до Роби Уилямс, шансони и канцонети. На сцената му партнира многоезичната певица Мария Елена Инфантино, а специален гост на шоуто е Орлин Горанов.

Репортер: Владислав Севов

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Неизвестните отпаднаха: На 7 септември БСП връщат мандата
Неизвестните отпаднаха: На 7 септември БСП връщат мандата
Една година от протестите срещу кабинета на Борисов и Гешев
Една година от протестите срещу кабинета на Борисов и Гешев