НОВИНИ

Александър Тунчев: Копенхаген е фаворит, но шансове винаги има

Борил Гочев
от Борил Гочев
13:56, 11.08.2021
Чете се за: 02:10 мин.
Спорт
александър тунчев копенхаген фаворит шансове винаги
Слушай новината

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев сподели очакванията си за предстоящия двубой на "смърфовете" срещу Копенхаген.

Утре вечер на стадион "Паркен" в датската столица българския отбор ще изиграе мача реванш срещу Копенхаген от третия предварителен кръг на Лигата на конференциите.

Резултатът след първата среща е 1:1, което дава поводи за оптимизъм на Тунчев, който заяви, че "черно-белите" ще се опитат да отстранят датския си съперник.

"Надявам се с ранното ставане да сме осъзнали какво можем да постигнем. Казах на момчетата, че трябва да играем освободено, за да покажем играта, която можем. Винаги има шансове. Да, те са фаворит в мача, но ние ще направим всичко възможно да ги отстраним. С оглед на първия мач, може да съжаляваме донякъде, че не успяхме да победим. Със сигурност победата им срещу Брьондби ще донесе самочувствие и увереност. Ние пък имахме нужда от почивка, за да съберат сили футболистите."

Старши-треньорът на Локомотив изрази задоволството си и от факта, че Димитър Илиев остава в клуба, след като подписа договор до 2024 година.

"Доста се шумеше около Митко Илиев, че едва ли не ще заминава. Радващо е, че остава, малко или много ще се успокои, защото тези писаници влияят. Това е голям плюс за отбора. Той е емблемата на Локомотив, така че се надявам, че така ще запалим и младите да следват неговия пример и да дават всичко от себе си."

Относно евентуални бъдещи трансфери Тунчев заяви: "Трансферният прозорец все още е отворен. Ако прескочим в следващия кръг, ще са ни необходими още футболисти"

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
МОН ще съдейства за прибирането на заразените ученици в Благоевград
МОН ще съдейства за прибирането на заразените ученици в Благоевград
Интер се интересува от нападателя на Евертън Кийн
Интер се интересува от нападателя на Евертън Кийн