НОВИНИ

БНТ посреща 2022 година със "Световна щръклица"!

Цанка Николова
от Цанка Николова
21:02, 29.12.2021
9585
Чете се за: 02:22 мин.
Любопитно
Слушай новината

След безапелационния успех на новогодишната програма миналата година и този път БНТ е подготвила незабравим спектакъл, с който да изпратим 2021 година. "Световна щръклица" е своеобразно продължение на миналогодишната Щръклица. Няма да липсват както забавни скечове с обичани актьори, така и танцови, и музикални изпълнения за всеки вкус. Началото е на 31 декември, веднага след "По света и у нас", а часове преди началото вдигаме завесата, за да ви заредим с настроение.

Шоу невиждано досега и различен тип хумор. Забавни и интересни скечове, представени по вълнуващ начин от някои от най-обичаните актьори у нас няколко часа преди настъпването на новата година.

"Сядаш на трапезата, включваш телевизора и очакваш оттам да има много смешки, хубави неща да чуеш, да слушаш хубава музика, въобще да е забавно", коментира Теодор Елмазов, актьор.

Големите очаквания несъмнено водят и до големи предизвикателства.

"Застанеш ли пред камерата трябва да си интересен. Иначе хората правят "Щрак" и минават на друг канал и. За да можеш да привличаш непрекъснато вниманието на гледащите, трябва да си интересен", каза Теодор Елмазов.

А Българската национална телевизия е с традиции в правенето на новогодишни програми. И в последните години възражда създаването на оригинални продукции.

"След успеха на "Щръклица" миналата година, решихме да продължим тази тема и да я развием и да развием най-българското характерно нещо - пощръкляването, да видим как е пренесено по целия свят". Новогодишната програма трябва да има динамика, трябва да има разнообразие, да има разнопосочност, защото зрителите са всякакви, от всякакви възрастови граници, социални прослойки и т.н.", заяви Димитър Шарков, режисьор на "Световна щръклица".

Песни, музика и танци за всеки вкус. И настроението е гарантирано, ако посрещнете Новата година с БНТ.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Валежите продължават и през нощта
Валежите продължават и през нощта
Атракция във Владивосток: Автомобили замръзнаха на кораб заради студеното време
Атракция във Владивосток: Автомобили замръзнаха на кораб заради студеното време