НОВИНИ

Борислав Гуцанов: Нинова даде шанс на младите в партията

борислав гуцанов нинова даде шанс младите партията
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
15:32, 15.01.2022
Чете се за: 01:32 мин.
У нас
Слушай новината

Откакто е председател, Нинова дава твърдо лице на младите в партията и затова си спечели противници от по-старата генерация. Това заяви членът на Изпълнителното бюро на БСП Борислав Гуцанов пред журналисти на Националния съвет на Младежкото обединение в БСП, провеждащ се в Плевен.

Аз се радвам, че се провежда Национален съвет на Младежкото обединение в БСП, защото винаги трябва да се чува гласът на младите, допълни той.

Знаете, че БСП е една от партиите, която има изключително силно отношение към своята младежка организация. В интерес на истината, откакто Корнелия Нинова е начело на партията, тя дава шанс на младите. Даже си спечели немалко противници от по-старата генерация на БСП , защото въведе само три мандата депутат, за да отвори възможност млади социалисти да бъдат депутати, допълни Гуцанов.

Смятам, че Корнелия Нинова трябва да остане начело на БСП, но това в крайна сметка се решава от всичките членове на партията. Спомняте си, че последния път за нея гласуваха малко под 60 000 души и това беше единственият успешен вътрешнопартиен избор въобще за всички партии в страната, коментира още Гуцанов.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Спортният министър осигури военна техника за проблемите на Белмекен
Спортният министър осигури военна техника за проблемите на Белмекен
Здравният министър: Зеленият сертификат за преболедуване остава
Здравният министър: Зеленият сертификат за преболедуване остава