НОВИНИ

Братът на изчезналия Янек Миланов на среща при главния прокурор

Альоша Шаламанов
от Альоша Шаламанов
12:33, 25.08.2020 (обновена)
Чете се за: 00:32 мин.
Криминално

Близо месец няма следа от 43-годишния Янек Миланов от Дупница. Мъжът е в неизвестност от 31 юли. Днес главният прокурор Иван Гешев се срещна с брата на Янек - Марио.

Двамата са разговаряли около час. Гешев е уверил, че следи разследването от самото начало и се е запознал със свършеното до момента от полицията в Дупница и прокуратурата в Кюстендил.

Разследващите имали следи, но не съобщили подробности на брата на Янек. Той твърди, че не е запознат с хода на разследването, но има предположения какво се е случило с Янек. Случаят е взет под специален надзор от ВКП и Апелативна прокуратура-София.

"Страхувам се, че се е случило най-страшното с брат ми. Продължавам да имам надежда, че е жив, но вече имам сериозни притеснения какво се е случило с него. Главният прокурор ме увери, че всичко, което има възможност да бъде направено, ще бъде направено. Съгласно, разбира се, правомощията на прокуратурата и подопечните ѝ власти и организации. Вярвам, че Янек е жив и ще се появи", каза Марио Миланов - брат на изчезналия Янек.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Жабур детронира Кийс в Синсинати
Жабур детронира Кийс в Синсинати
Втори протест на търговци и превозвачи срещу затварянето на граничен пункт "Илинден-Ексохи"
Втори протест на търговци и превозвачи срещу затварянето на граничен пункт "Илинден-Ексохи"