НОВИНИ

Дейвид Мойс след напускането на Райс: Трябва да продължим напред

Борил Гочев
от Борил Гочев
17:00, 15.07.2023
Чете се за: 02:00 мин.
Спорт
дейвид мойс напускането райс продължим напред
Снимка: БГНЕС
Слушай новината

Наставникът на Уест Хям Дейвид Мойс даде своя първи коментар след трансфера на вече бившия капитан на "чуковете" Деклан Райс, който по-рано днес премина в състава на Арсенал.

"Артилеристите" броиха за английския национал 105 милиона паунда, а Мойс побърза да признае, че в Уест Хям се чувствам тъжни от напускането на Райс.

Въпреки това шотландският специалист заяви, че в клуба трябва да продължат напред и бе категоричен, че "няма играч, който да е по-голям" от отбора.

"Бих искал лично да благодаря на Деклан за всичко, което направи за Уест Хям. Тъжно е да се сбогуваме с някой, който е бил с нас толкова дълго, но трябва да продължим напред. Уест Хем е голяма институция и историята показва, че няма играч, който да е по-голям от клуба. Фокусирани сме върху изграждането на успеха, който изградихме през миналия сезон. А също и да продължим да развиваме млади таланти", коментира бившият мениджър на Евертън и Манчестър Юнайтед.

През миналия сезон 60-годишният Дейвид Мойс постигна своя най-голям успех в треньорската си кариера, извеждайки Уест Хям до триумф в турнира Лига на конференциите, докато същевременно Деклан Райс бе определен за най-добрия играч в надпреварата.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кейти Ледецки не смята да се отказва след Париж 2024
Кейти Ледецки не смята да се отказва след Париж 2024
Треньорът на Сепси: Чака ни много труден сблъсък с ЦСКА
Треньорът на Сепси: Чака ни много труден сблъсък с ЦСКА