НОВИНИ

ФК Етър публикува програмата за празненствата по случай вековния юбилей на клуба

етър публикува програмата празненствата случай вековния юбилей клуба
bnt avatar logo
от БНТ
18:01, 15.04.2024
Чете се за: 01:42 мин.
Спорт
Слушай новината

От ФК Етър Велико Търново публикуваха програмата за честванията на вековния юбилей на клубва, които са планирани за 25 април (четвъртък).

Началото ще бъде поставено в 14:00 ч. в залата на хотел "Янтра", където ще се проведат срещи с легендите от САЩ 1994, които по-късно ще бъде част и от кулминацията на празника, както и с децата от различните възрасти от школата на "болярите".

Същинската част от празненствата ще се проведат на стадион "Ивайло" старопрестолната столица, които стартират в 16:00 ч., а 15 минути по-късно започва и срещата между женския състав на "виолетовите" и полския Медик Конин - многократен шампион на Полша и участник в Шампионската лига.

Гвоздеят в програмата обаче е предвиден за 19:00 ч., когато ще се състои мачът между "Звездите на "Етър" ще бъдат водени от треньорския тандем Георги Василев и Стоян Петров, а "Звездите на България" - от Димитър Пенев и Красимир Борисов. Имената на участниците ще бъдат обявени в близките дни, но организаторите анонсираха, че във Велико Търново ще пристигнат някои от най-големите имена в родния футбол. Преди първия съдийски сигнал пък всички гости ще бъдат приветствани от кмета на града Даниел Панов.

След края на демонстративния двубой на стадион "Ивайло" ще има тържествена заря, а от 21:30 ч. на Царевец предстои аудио-визуалният спектакъл "Звук и светлина", както и официална вечеря за участниците в мача.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Рафаел Надал: Във вторник излизам на корта, не съм си поставил краен срок за отказване
Рафаел Надал: Във вторник излизам на корта, не съм си поставил краен срок за отказване
САЩ и Русия отправиха призиви за сдържаност от страна на Израел
САЩ и Русия отправиха призиви за сдържаност от страна на Израел