НОВИНИ

"Има такъв народ" изчакват окончателните резултати, за да направят изявление

bnt avatar logo
от Даниел Михайлов
14:56, 05.04.2021 (обновена)
Чете се за: 01:35 мин.
Политика
Снимка: Архив/БГНЕС
Слушай новината

На този етап "Има такъв народ" няма да прави официални изявления, свързани с представянето на партията на парламентарния вот.

Пред "По света и у нас" заместник-председателят на формацията Тошко Йорданов коментира, че ще изчакат Централната избирателна комисия да обяви окончателните резултати от изборите на 4 април и едва тогава ще говорят пред медии.

"За нас е важно да знаем каква е разликата ни с първите и третите, за да имаме яснота как ще действаме оттук нататък", каза Йорданов.

В Добрич водачът на листата на партията Дилян Господинов коментира изборните резултати.

"Успяхме да постигнем този резултат, може би изненадващ за мнозина, за нас той беше очакван. На национално ниво виждате, че сме втора политическа сила, т. е. всички хора дадоха ясен знак, че трябва нещо да се промени и промяната започна от вчера. Няма да отговарям на въпроси. Само ще кажа нещо, което предполагам всички ги вълнува. Ние сме принципни и последователни в нашите действия и това, което го казахме преди изборите ще го спазим - няма да правим коалиции с ГЕРБ, БСП и ДПС", заяви водачът на листата на "Има такъв народ" за Добрич Дилян Господинов.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Докладът на ОССЕ: Изборите в България бяха оспорвани и ръководени ефикасно
Докладът на ОССЕ: Изборите в България бяха оспорвани и ръководени ефикасно
Туитър ще е по-бавен в Русия до средата на май
Туитър ще е по-бавен в Русия до средата на май