НОВИНИ

Кирил Десподов: В момента всичко е негативно към нас

Нападателят на ПАОК смята, че отборът получава критики, предвид очакванията към него

Кирил Десподов:
Снимка: Startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
19:45, 13.10.2023
Чете се за: 02:37 мин.
Български футбол
Слушай новината

Футболният национал на България Кирил Десподов смята, че очакванията са "лъвовете" да победят Литва с лекота, но ако това не се случи ще последва негативизъм към тима.

Двубоят от квалификационна група "G" на Националния стадион "Васил Левски" ще се състои в събота (14 октомври) от 19:00 часа и ще бъде излъчена пряко по БНТ 1 и bntsport.bg. Студийната ни програма стартира в 18:30 часа.

"Всички хора в България очакват да победим Литва с лекота. Няма лесни мачове, това е реалността. Не успяхме да победим Литва в гостуването, като направихме всичко възможно и дадохме всичко от себе си. Надявам се утре да ни влязат положенията, защото съм сигурен, че ще ги създадем. Дано се поздравим с успеха. Не мисля, че играем лошо. Напротив, играем без страх и пресираме високо. Изисква се от нас всеки мач да играем красив и модерен футбол и да държим топката. Няма ги резултатите заради малшанс срещу Сърбия и Черна гора в последните секунди", заяви играчът на пресконференцията преди срещата.

Нападателят на ПАОК си пожела отбора да се върне на Националния стадион "Васил Левски" с победа след двегодишна пауза.

"В момента всичко е негативно към нас, но това не трябва да ни сваля психически. Аз, Ивайло Чочев и Спас Делев, които сме по-опитни, се опитваме да говорим с играчите и да им обясним, че само с победи можем да върнем позитивното мислене в хората и най-вече към журналистите, които ни гледат под лупа. От две години не сме играли на Националния стадион "Васил Левски". И на другите стадиони не беше лошо - както настилката, така и атмосферата. Надявам се и утре да дойдат хора. Доста мачове сме изиграли тук и се надявам да се завърнем с победа, защото ще е добре за всички", допълни той.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Хавиер Ибаниес се класира на финал на Европейската купа по бокс
Хавиер Ибаниес се класира на финал на Европейската купа по бокс
Младен Кръстаич: Негативите трябва да са на мой гръб, докато позитивите са за играчите
Младен Кръстаич: Негативите трябва да са на мой гръб, докато позитивите са за играчите