НОВИНИ

Лудогорец представи Оливие Вердон

Борил Гочев
от Борил Гочев
19:03, 10.09.2020
Чете се за: 00:58 мин.
Футбол
лудогорец представи оливие вердон

Бранителят, който играе за Националния отбор на Бенин акостира в Разград под наем от испанския елитен Алавес и ще носи фланелката с номер 24 на гърба си.

Новото попълнение бе представено от спортния директор на разградчани Георги Караманджуков и заяви, че е чувал само хубави неща за проекта "Лудогорец" и е наясно, че това е най-добрият отбор в България.

„Искам да давам винаги най-доброто от себе си, но най-важното е да показваме израстване като колектив“, започна бранителят.

„Това е най-добрият отбор в България – винаги играе в Шампионска лига и Лига Европа и е шампион редица пъти наред. Познавам и други играчи, които са били тук и целта ми е да се развия индивидуални, както и да помогна на отбора“, каза още националът на Бенин.

Той сподели, че се намира в добра форма. „Готов съм за игра, имам много добри съотборници, които ми помагат от първия ден. Първата ни задача е да спечелим през уикенда и чак след това ще мислим за мача в Лига Европа“.

„Играл съм с Джонатан Кафу в Бордо, така че имахме добри взаимоотношения и той ми каза някои хубави неща за клуба. Готов съм за игра да, работим здраво с нашите съотборници с за мача през уикенда“, допълни Вердон.

„Харесвам да боравя с топката и обичам да намирам правилните решения на терена. Влизам твърдо в единоборствата и ако може да вкарам и някой гол с глава“.

„Всеки шампионат си има различни характеристики, но това, което виждам тук ми дава повод да си мисля, че нивото е добро. Показателно е, че всеки сезон клубът играе за влизане в Европа, това означава, че Лудогорец има страхотни играчи. Имам уважение към българския футбол и не е случайно, че Лудогорец е спечелил 9 поредни титли“, завърши Вердон.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Марсело Биелса остава начело на Лийдс
Марсело Биелса остава начело на Лийдс
Доброволец реставрира стар храм в с. Ичера
Доброволец реставрира стар храм в с. Ичера