Майката на убитите деца в Сандански не си спомня момента на убийството

от БНТ
12:00, 04.12.2020
Чете се за: 00:42 мин.
У нас

Районният съд в Сандански отложи за 17 декември делото за домашно насилие срещу Георги Трайков, баща на убитите Васил, на 5 години, и 3-годишната Ивон.

За убийството им е обвинена и задържана майката Кристина Дунчева. Именно тя е завела делото срещу Георги Трайков. Днес Кристина не присъства на заседанието на съда, а беше представлявана от адвоката ѝ Маньо Алексиев.

В съда не дойде и бащата на убитите деца Георги Трайков. По молба на адвоката му делото за домашно насилие беше отложено, заради нередовно призоваване на Трайков.

Трагедията в Сандански - история за тормоз и насилие, коствали живота на две невинни деца

След заседанието адвокатът на Кристина Дунчева Маньо Алексиев каза, че преди дни е разговарял отново с нея, като тя е проговорила за деня на убийството.

"Тя има представа вече какво се е случило - че децата ги няма. Разказваше, отговаряше съвсем нормално, адекватно на въпросите с прекрасна памет и спомени за миналото до момента на деня на убийството на децата. Заявява, че до 10.00 ч., когато е имала поредния скандал с Георги Трайков, спомня си този факт, оттам нататък обаче ѝ се губи всичко. Споменът ѝ е, че вратата се разбива, нахлуват хора, чува викове, писъци и така нататък, но нищо конкретно не заявява, не споделя. Казва, че няма спомен", заяви адвокат Алексиев.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
В Кърджали ще може да се дарява кръвна плазма
В Кърджали ще може да се дарява кръвна плазма
Александър Везенков се завърна в игра при загуба на Олимпиакос в Евролигата
Александър Везенков се завърна в игра при загуба на Олимпиакос в Евролигата