НОВИНИ

Мая Манолова: Това управление не е дясно, то е корумпирано

bnt avatar logo
от БНТ
19:19, 27.10.2020
Чете се за: 00:42 мин.
У нас

"Изправи се.БГ" ще се яви на следващите парламентарни избори не като партия, заяви лидерът на гражданската платформа Мая Манолова в "Още от деня".

"Създадохме партньорска мрежа. Залагаме на гражданската енергия, на активните граждани. Това е обединение на граждани, които искат да бъде разграден този модел и корумпираното управление. При нас са добре дошли и леви, и десни", коментира Манолова.

Тя съобщи, че проектът "Изправи се.БГ" е отворен за "всички, които искат демонтиране на модела, който Борисов създаде, които не искат повече корупция, а честни избори и свобода на словото".

"Всички, които искат промяна, са добре дошли. Нашата идеология е грижата за хората, защото проблемите днес в България не са леви и десни. Това управление не е дясно, то е корумпирано", каза Мая Манолова.

"Ние не сме лидерски проект, а мрежа с достатъчно силни фигури, лидери в собствените си организации и партии, обединени от общото усилие за промяна в България. Основното и главното ни послание е повишаване на доходите на гражданите, а също и ревизия на властта, на всички скандални обществени поръчки, защита на хората от монополите, реформа в здравеопазването. Предизвикателството пред мен е институциите да започнат да се грижат не за себе си и за партиите, а за хората, всяка една институция да се превърне в омбудсман", категорична беше лидерката на "Изправи се.БГ".

Гледайте повече от "Още от деня"

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ресторантите и кафетата в Благоевград ще работят до 21 ч.
Ресторантите и кафетата в Благоевград ще работят до 21 ч.
По-строги мерки: Гимназии и университети на онлайн обучение, без публика на мачове
По-строги мерки: Гимназии и университети на онлайн обучение, без публика на мачове