НОВИНИ

Орлин Павлов за новото предизвикателство като водещ на "Събота вечер с БНТ"

Цанка Николова
от Цанка Николова
20:51, 03.02.2023
Чете се за: 02:57 мин.
У нас
Слушай новината

Съботното вечерно шоу на БНТ с нов водещ. От утре всяка събота в 21.00 часа от малкия екран ще ни посреща харизматичният и лъчезарен певец Орлин Павлов. Гости в първото предаване ще бъдат обичаният изпълнител и водещ на куиз шоуто на обществената телевизия "Последният печели" Орлин Горанов, както и популярният продуцент и водещ Андрей Арнаудов.

Хора, за които знаем много, но ще ги видим в различна светлина и ще научим нещо ново за тях. Или пък такива, които не познаваме, но са интересни и имат какво да ни разкажат.

"Ще имам много добри събеседници, т.е. целта е хем да забавляваме хората и да им е приятно в събота вечер с БНТ, да се отпуснат, да погледат нещо симпатично, хем да имаме гости, които да разберем нещо ново за тях", каза Орлин Павлов.

Орлин Павлов - едно от най-популярните имена в съвременната българска поп музика и талантлив актьор се впуска в предизвикателството с ентусиазъм.

"Дали е мечта, или ми е минавало през главата, със сигурност е нещо, което съм си мислил - какво ли би било, ако аз съм на мястото на тези хора, които правят такъв тип предавания, да, може да се каже, че е една сбъдната мечта", казва Орлин Павлов.

Новият сезон на "Събота вечер с БНТ" е част от надграждането на програмната схема на обществената телевизия.

"Орлин Павлов е човек с несъмнена харизма. Вярваме, че ще има много повече звездни срещи, много по-интригуващи разговори", каза Антон Андонов, член на УС на БНТ.

А очакванията са да бъдат надскочени добрите резултати от отразяването на световното първенство по футбол, успехът на новогодишната програма и на новите сериали "Вина" и "Войната на буквите".

"Нашата задача е освен да намерим златното сечение между качествено съдържание и атркативно съдържание да опитаме да сглобим такъв пъзел, че зрителите на БНТ да нямат много други алтернативи за това какво да гледат през уикендите", каза Антон Андонов.

От утре всяка съботна вечер Орлин Павлов ви очаква с вълнуваща комбинация от увлекателни истории, много смях и музикални изненади.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Айк Мнацаканян също се окичи с бронз от турнир по борба в Загреб
Айк Мнацаканян също се окичи с бронз от турнир по борба в Загреб
Ботев Враца привлече бразилски халф
Ботев Враца привлече бразилски халф