Посланията на партиите в "Гласовете на България" (23.10.2021)

от БНТ
22:13, 23.10.2021
Чете се за: 01:37 мин.
Бургас - МИР 2
посланията партиите гласовете българия 19102021
Слушай новината

Рубриката "Гласовете на България" се излъчва всеки ден след централната емисия "По света и у нас". Водещите Спас Кьосев, Марина Матева и Нора Арсова представят новините от кампанията, организацията на предизборния процес, политическите послания на партиите, техните нови лица и идеите на кандидатите.

В рубриката днес:

От „Изправи се БГ! Ние идваме!“ предлагат данъците върху електрическата енергия да отпаднат, а компенсациите на държавата заради цената на тока да се увеличат двойно.

Водъчът на листата на ДПС за Шуменския регион Мустафа Карадайъ призова и избирателите от Каолиново да го подкрепят, защото партията му пази мира и стабилността в страната.

****

Кандидатите за президент и вицепрезидент на ВМРО доц. Милен Михов и Мария Цветкова почетоха 128-та годишнина от основаването на организацията.

Във Велико Търново кандидатът за президент проф. Анастас Герджиков, подкрепен от коалицията „ГЕРБ - СДС", изведе като една от най-важните отговорности на президента и вицепрезидента от екипа му - Невяна Митева – да отстояват националния интерес.

Кандидатът за президент на Българска социалдемокрация - Евролевица - Александър Томов иска социалдемокрацията да се възстанови у нас.

Всичко за предстоящия президентски и парламентарен вот можете да откриете на нашия специален сайт bntnews.bg/izbori2021

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Президентът свиква среща със служебния кабинет заради ситуацията с COVID-19
Президентът свиква среща със служебния кабинет заради ситуацията с COVID-19
Уилям Чолов завоюва европейската титла при младежите
Уилям Чолов завоюва европейската титла при младежите