НОВИНИ

Рома пристига в София без трима основни футболисти

Борил Гочев
от Борил Гочев
16:41, 08.12.2021
Чете се за: 01:35 мин.
Спорт
рома пристига софия без трима основни футболисти
Слушай новината

Отборът на Рома гостува утре вечер на националния стадион "Васил Левски" на ЦСКА в последен мач от груповата фаза в турнира Лига на конференциите, като италианския тим няма да може да разчита на трима от своите състезатели: Руи Патрисио, Крис Смолинг и Хенрих Мхитарян.

Решението и тримата да не пътуват за София е било на наставника на тима Жозе Моуриньо с цел неговите състезатели да бъдат съхранени за предстоящите битки.

"Утре трябва да победим. Имаме трудности, но ще се отнесем сериозно към мача. В София има метър сняг, ще бъде тежко. Руи, Мхитарян и Смолинг няма да пътуват с нас. Руи играе всички мачове и се нуждае от почивка, Смолинг се връща след тежка контузия и не бива го форсираме, а Мхитарян вече е на възраст и играе на пост, който изисква много тичане. Отиваме в София с възможно най-добрия състав и ще опитаме да спечелим мача", заяви "Специалния" пред медиите в Италия.

Рома се очаква да пристигне у нас днес следобед, а в 19.00 часа Жозе Моуриньо ще даде своята традиционна пресконференция преди утрешния двубой.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Оставиха в ареста обвинените за кражбата в офис на мобилен оператор в София
Оставиха в ареста обвинените за кражбата в офис на мобилен оператор в София
Повече деца без места в детските градини получават компенсации
Повече деца без места в детските градини получават компенсации