НОВИНИ

Шоубизнес 2021: Кино премиери, албуми и звездни разводи

Джанан Дурал
от Джанан Дурал
22:10, 31.12.2021
Чете се за: 03:25 мин.
По света
Слушай новината

През 2021 г. светът постепенно се завърна към обичайния си ритъм на живот. Или поне, когато това беше възможно.

Завърнаха се и звездите по червения килим, дългоочаквани филмови и музикални премиери станаха факт. Не липсваха и звездни сватби и шумни разводи.

Много кино и телевизионни премиери имаше през изминалата година. Дългоочаквани заглавия като "Дюн" достигнаха до големия екран. Завърна се и "Матрицата", макар да предизвика противоречиви реакции. Но най-очакваният филм беше един - "Джеймс Бонд". За последен път в ролята на "Агент 007" влезе Даниел Крейг, който заслуженo получи и звезда на Алеята на славата в Холивуд.

Очаквано или не, сред многото добри сериали тази година, сензацията дойде от Южна Корея. "Squid game" Скуид Гейм за часове се превърна в най-гледаният сериал по целия свят, а хиляди деца започнаха да имитират често опасните игри в продукцията.

Адел, Ед Шийран, Раг'н'Боун мен - само малка част от артистите, които издадоха новите си албуми. Но годината беше на "АББА" - групата, която след 40-годишно мълчание отново се завърна на сцената.

Светът на шоубизнеса не беше подминат и от стрелите на Купидон. Гуен Стефани и Блейк Шелдън дадоха втори шанс на любовта и минаха под венчилото. "Да" си казаха дъщерята на Фил Колинс - Лили и годеникът ѝ Чарли. Щастлива беше 2021 и за Бритни Спиърс, която първо спечели битката срещу баща си и вече разполага с имуществото си, а след това получи и предложение за брак.

Една от любимите двойки от началото на новия век - Бен Афлек и Дженифър Лопез, се преоткриха, с което предизвикаха истински възторг сред почитателите си.

Но не за всички годината беше изпълнена с романтика - Ким Кардашиян и Канйе Уест решиха да се разведат. Рапърът, който беше и кандидат-президент смени името си на "Йе", а риалити звездата завърши право и очаква скоро да води важни съдебни дела.

Развод за милиони имаше и в семейството на Бил и Мелинда Гейтс, които обаче обещаха да продължават съвместно да работят за благотворителни каузи.

Заживелите нов живот отвъд Океана принц Хари и Мегън се сдобиха с второ дете. Момиченцето кръстиха Лилибет Даяна - в чест на кралица Елизабет Втора и покойната майка на принца. Скандално интервю на двойката пред Опра предизвика критики от страна на Бъкингамския дворец, но месеци по-късно братята Уилям и Хари заровиха томахавката, когато загубиха своя дядо - принц Филип.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
"Музика безкрай" и най-обичаните български певци по БНТ
"Музика безкрай" и най-обичаните български певци по БНТ
Къде вече посрещнаха Новата 2022 година (СНИМКИ)
Къде вече посрещнаха Новата 2022 година (СНИМКИ)