НОВИНИ

Симона Дянкова и Лаура Траатс влизат в ролята на водещи в ефира на БНТ (ВИДЕО)

Двете олимпийски шампионки по художествена гимнастика ще си партнират с Радостин Любомиров и Илиян Енев в предаването "Днес на Игрите"

симона дянкова лаура траатс влизат ролята водещи ефира бнт видео
bnt avatar logo
от БНТ
21:56, 22.07.2024
Чете се за: 02:32 мин.
Художествена гимнастика
Слушай новината

Четири дни преди старта на Олимпийските игри Париж вече е преобразен за най-голямото спортно събитие. Над 45 000 полицаи и 10 000 военни ще отговарят за сигурността по време на откриването, което Българската национална телевизия ще излъчи на живо.

250 часа спорт очакват зрителите в ефира на БНТ 1 и БНТ 3, като акцентът ще бъде участието на българските спортисти на олимпийските игри, които стартират на 26 юли и ще продължат до 11 август.

В ролята на водещи на предаването „Днес на Игрите“ ще се редуват двете ни олимпийски шампионки по художествена гимнастика Симона Дянкова, която ще си партнира с Илиян Енев, и Лаура Траатс, която ще оформи тандем с Радостин Любомиров. Последните двама ще имат честта да застанат пред камерите във вечерта на 26 юли (петък), когато от 20:30 часа в Париж е официалното откриване на най-големия спортен форум.

„Разбира се, че се вълнуваме. Стараем се да се подготвим максимално добре, все пак ще плуваме в непознати за нас води. Това ще е нашата втора олимпиада, но този път в ролята на водещи“, отбеляза Траатс.

Има вълнение, това е нещо напълно ново, което ще правим за първи път. Надявам се да се представя добре и да се получи чудесно“, добави Дянкова.

Траатс допълни, че знае какво е да усетиш емоцията от едни олимпийски игри.

Много се радваме, тъй като сме усещали емоциите на олимпийските игри, много добре знаем какво изпитват всички спортисти и какво ще изпитат, когато надявам се да спечелят медалите. Надявам се да подпомогнем зрителите да се докоснат максимално до тези емоции.“

„Имаме доста големи шансове на тази олимпиада. Както във вдигането на тежести, художествената гимнастика. Имаме много добри спортисти, пожелавам на всички успех, да се насладят на тези олимпийски игри и да спечелим възможно най-много медали“, завърши Дянкова.

Вижте повече във видеото!

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Веселин Великов: Червеният картон предреши изхода на мача
Веселин Великов: Червеният картон предреши изхода на мача
Спряха премахването на незаконните постройки, свързани с Румен Гайтански
Спряха премахването на незаконните постройки, свързани с Румен Гайтански