НОВИНИ

Слънчева събота, температурите ще достигнат 27 градуса

bnt avatar logo
от БНТ
12:37, 25.09.2021
Чете се за: 01:50 мин.
У нас
Слушай новината

Днес ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър, който вечерта ще отслабне. Максималните температури ще бъдат между 22 и 27 градуса.

Утре ще е почти тихо и в сутрешните часове, на отделни места, ще бъде с намалена видимост и температури предимно между 9 и 14 градуса. В неделния ден времето отново ще е слънчево. Максималните температури ще бъдат между 24° и 29°, в София около 26°.

Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб вятър. Максимални температури на въздуха: 22°-24°. Температурата на морската вода е 21 - 22°.

Слънчево ще бъде времето и над планините. Ще духа слаб северозападен вятър. Температури в курортите от 15 до 23 градуса.

Слънчево и топло ще бъде и на Балканите. Привечер от запад над адриатическото крайбрежие ще се заоблачи и на отделни места ще превали.

Над Франция, Западна Германия и Северна Италия ще има интензивни краткотрайни валежи и гръмотевици. Значителни валежи ще има в централната част на континента. Облачно и дъждовно ще е и в повечето райони от Европейска Русия.

У нас в понеделник сутрин в низините видимостта ще е намалена. Денят ще започне със слънчево време, но по-късно облачността ще се увеличи и през нощта срещу вторник в Западна България ще превали слаб дъжд. През следващите дни ще има значителна облачност и валежи, на повече места и повече по количество във вторник и сряда в западната половина от страната.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Стоичков не даде прогноза за ЦСКА – Левски, но ще подкрепи „червените“
Стоичков не даде прогноза за ЦСКА – Левски, но ще подкрепи „червените“
Задържаният за обира на магазин в Елин Пелин остава в ареста
Задържаният за обира на магазин в Елин Пелин остава в ареста