НОВИНИ

Слави Трифонов: Ако не се върне здравият разум, ще се отиде към предсрочни избори

Снимка: Архив/БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
16:00, 29.07.2021
Чете се за: 01:37 мин.
У нас
Слушай новината

Направихме всичко необходимо да има разговори с всички политически партии без ГЕРБ пред очите на журналистите и пред очите на обществото. И точно в момента, в който тези разговори продължават, без ДПС и ГЕРБ, точно в момента, в който е възможно да има споразумение, постига се съгласие, включително за така наречената съдебна реформа, създава се възможност да има правителство и спокойствие в страната, точно в този момент Христо Иванов решава да взриви обстановката и да постави под съмнение постигнатото до момента и да засили страната към нови избори.

Това написа във Фейсбук лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов. Той допълни, че ако не се върне здравият разум и партиите не се сетят кой е основният враг, ще се отиде към предсрочни избори и вината за това ще е тяхна.

ИТН: "Демократична България" и ИБГНИ да преосмислят позиции, от тях зависи преговорите да продължат

Според него бързоразвиващите се събития в последните два дни наистина показват, че политиката е мръсна игра, но мръсната игра съществува само защото се играе от мръсни хора. Далеч по-просто е човек да се опира на факти, а не на интриги, лъжи, внушения, амбиции, фантазии и желания - коментира Трифонов.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Откриха нов социален дом в Русе
Откриха нов социален дом в Русе
Кирил Петков: ББР е раздала на 20 фирми 90% от капитала си
Кирил Петков: ББР е раздала на 20 фирми 90% от капитала си