НОВИНИ

Собственикът на ФКСБ: Трябваше да затворим мача много по-рано

собственикът фксб трябваше затворим мача рано
Снимка: startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
14:10, 04.08.2023
Чете се за: 02:32 мин.
Европейски футбол
Слушай новината

Собственикът на ФКСБ Джиджи Бекали остана разочарован от играта на своя отбор при победата над ЦСКА 1948 с 3:2 в мач-реванш от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

Румънците надделяха трудно, като с две попадения се отличи хърватинът Дамян Джокович.

"Трябваше да затворим мача много по-рано. Казах, че ще победим и победихме. Аз познах! Нямаше интрига, вкараха ни два гола с два удара към вратата. Но съм разочарован от моите играчи. Трябваше да спечелим с три-четири гола разлика, да може отборът да съхрани сили за следващите мачове. Джокович беше най-добрият, само той не ме разочарова. Олару даде много грешни пасове, Тави Попеску влезе и губеше всяка топка, без да е атакуван от никого", коментира Бекали, цитиран от gsp.ro.

"Знаех, че ще бъде трудно и аз още на пресконференцията казах, че ще бъде много сложно. Защото нашият опонент показа, че е добър отбор. Както исках, така и започнахме – вкарахме ранен гол. Но след това – виждате, не е само във футбола, а и в живота. Когато се отпуснеш, имаш проблеми. Мисля, че след 1:0 се отпуснахме, инкасирахме два гола. Но след това обърнахме отново и най-хубавото е, че продължаваме напред", заяви кипърският старши треньор на ФКСБ Елиас Хараламбус.

"ЦСКА 1948 не ни изненадаха. Те играха така, както ние очаквахме и бяхме подготвени с плана им за игра от първия мач. Важното беше ние да погледнем към нашето представяне. Най-важното е, че продължаваме. Пожелавам всичко най-добро на треньора на ЦСКА 1948, на отбора в първенството на България", заяви още треньорът на ФКСБ.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Отпада синият талон към шофьорските книжки
Отпада синият талон към шофьорските книжки
Българинът Мартин Петков спечели световна титла по ММА на първенството за кадети и юноши в Абу Даби
Българинът Мартин Петков спечели световна титла по ММА на първенството за кадети и юноши в Абу Даби