НОВИНИ

Станимир Стоилов: В ЦСКА има 19 чужденци, при нас е обратното

Станимир Стоилов
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
11:21, 12.04.2022
Чете се за: 02:20 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов се надява още в първия мач да може да реши полуфиналния сблъсък за Купата на България срещу Лудогорец. Двубоят е в сряда, 13 април, от 19.00 часа в Разград.

Наставникът обаче уточни, че се водят преговори с Ломел за Филип Кръстев. Николай Михайлов също няма да е на линия за двубоя срещу шампионите.

“Не е лесно всеки път да се представяме на нивото от първия мач в Разград за първенство. Дано да повторим тази игра, но най-важното е да играем добре. Ще търсим положителен резултат в още в първия мач“, сподели Станимир Стоилов, който уточни, че не се интересува как ще играе Лудогорец.

Треньорът уточни, че ако има проблем с Илиян Стефанов няма да рискува с пускането му в игра.

Запитан за Стойчо Младенов и възраженията му, че всеки треньор трябва да има правото да селектира играчите си, Станимир Стоилов сподели: “Не знам кога, ние треньорите, казваме истината. Споделяме, че собственикът е най-добрия. В ЦСКА има 19 чужденци, при нас е обратното. Ако на мен нещо не ми харесва, всички веднага ще го разберете. Ако имах такива проблеми, щях отдавна да се разхождам по улиците на София, или да ходя за риба. Ако намерим стабилност във финансирането и с работата на футболистите, ще държим Лудогорец и ЦСКА в напрежение до последния кръг. Изключително важна е финансовата стабилност. Догодина никой няма да може да се откъсне дълго от Левски.”

Наставникът уточни, че изисква от своите футболисти да имат поведението на лидери на терена.

“Имаме проведени разговори с клуба на Филип Кръстев. Щом той има желание да е тук, трябва да се съобразят от клуба му”, добави Станимир Стоилов.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Най-добрите ни джудисти ще презентират Евро 2022 в София
Най-добрите ни джудисти ще презентират Евро 2022 в София
Журналистка от Одеса става част от екипа на БНТ
Журналистка от Одеса става част от екипа на БНТ