НОВИНИ

Станислав Генчев: За мен днешният мач е чиста победа за нас

Старши треньорът на Крумовград остана доволен от представянето на отбора си при равенството 3:3 като гост на Лудогорец.

станислав генчев мен днешният мач чиста победа нас
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БТА
20:18, 28.04.2024
Чете се за: 02:22 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Крумовград Станислав Генчев остана доволен от представянето на отбора си при равенството 3:3 като гост на Лудогорец в среща от 31-ия кръг на Първа лига, Първа група.

"Първо, искам да благодаря на футболистите. Гордея се с тях. Не ни беше лесно, защото играхме срещу повече противници от нормалното. Можехме да спечелим, но и точката при тези обстоятелства е ценна за нас", заяви Генчев.

"Пак казвам, че съм горд с колектива ни. Когато един треньор работи по-дълго с даден отбор и отработва различни модели, футболистите свикват и много по-лесно се работи. Освен това сме вече 12 мача сме без загуба, влязохме в шестицата. Момчетата се успокоиха и играят за удоволствие", каза още наставникът на Крумовград.

"Срещу нас имаше много добър отбор с много добри изпълнители. За мен днешният мач е чиста победа за нас. Лудогорец има много класни футболисти и за момент да загубиш концентрация е възможно да ти направят проблем. Вкараха ни гол при първата си ситуация през второто полувреме, но успяхме да се вдигнем, въпреки психологическото напрежение. Това чисто психологически е голямо предимство за Лудогорец", продължи специалистът.

"Намерихме начин да си тръгнем непобедени от Разград и да вкараме три гола – за нас това е голям успех. Ние до последно се борихме да бъдем в шестицата, защото ще изиграем пет мача със силни отбори. Срещу силните отбори можем да видим на какво ниво сме, на кои футболисти може да разчитаме, да продадем някои футболисти и най-лесно да изчистим грешките. Можем да видим на какво ниво сме, какво можем да подобрим за следващия сезон. Този сезон още не е свършил и ние ще продължим да се борим докрай", завърши Станислав Генчев.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Брест победи Рен в истинско зрелище, завършило 5:4
Брест победи Рен в истинско зрелище, завършило 5:4
Ще има ли по-бързо правосъдие за пияни и дрогирани шофьори, причинили тежки катастрофи?
Ще има ли по-бързо правосъдие за пияни и дрогирани шофьори, причинили тежки катастрофи?