НОВИНИ

Стоичков не даде прогноза за ЦСКА – Левски, но ще подкрепи „червените“

Христо Стоичков
Снимка: БНТ
bnt avatar logo
от БНТ
12:45, 25.09.2021
Чете се за: 02:05 мин.
Спорт
Слушай новината

Легендата на българския футбол Христо Стоичков се въздържа от прогнози за утрешното дерби между ЦСКА и Левски.

Той сподели, че лично ще подкрепи „червените“ с присъствието си на Националния стадион „Васил Левски“. Срещата от 9-ия кръг на Първа лига е от 16.30 часа.

„За това, което искате да ви кажа утре за мача, вие знаете, че съм цесекар, няма как. Желая успех на моя отбор, желая да се наслаждават на играта и публиката да се радва“, сподели Христо Стоичков.

На стадион „Васил Левски“ дойдоха млади таланти от детско-юношески школи.

„Вие сте бъдещето на футбола ни. Тренирайте здраво и вярвайте в мечтите си. Сами ще може да прочетете как го направих аз. Никога не се отказах въпреки трудностите в живота ми. Бях предан на футбола и той ми се отплати. Знайте, че всеки може да го постигне, ако е отдаден докрай. Пред вас искам да благодаря на всичките треньори и съотборници, с които съм играл. Някои за съжаление не са сред нас вече. Но моето признание и дълбок поклон е за тях“, се обърна той към децата.

„Аз следвах моите детски мечти, които исках да се сбъднат. Не ми е бил лесен пътят. Знаете много добре, че на 12 години ме махнаха от футбола. Аз ходех и плачех на стадион „Марица“, защото не знаех какво ще стане с мен, но стиснах зъби и продължих. Аз винаги съм си следвал моите мечти. Когато следваш мечтите, трябва да ги постигаш, но с много труд“, завърши един от най-добрите ни български футболисти на всички времена.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Дъжд отмени последната тренировка за Гран При на Русия
Дъжд отмени последната тренировка за Гран При на Русия
Слънчева събота, температурите ще достигнат 27 градуса
Слънчева събота, температурите ще достигнат 27 градуса