НОВИНИ

Светкавично разграбиха билетите за мача България - Франция

светканично разграбиха билетите мача българия франция
Снимка: startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БФ Волейбол
16:04, 07.09.2023
Чете се за: 01:55 мин.
Спорт
Слушай новината

Само за няколко часа бяха почти изчерпани билетите за срещата между България и Франция от осминафиналите на Евроволей 2023 за мъже, обявиха от БФ Волейбол.

Вчера стана ясно, че двубоят между двата тима в зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта във Варна ще се проведе този петък (8 септември) от 20:30 часа.

Пропуските за срещата бяха светкавично изкупени, което пък гарантира пълна зала за "трикольорите" в шеста поредна среща от европейското първенство. Все още се намират малък брой свободни места, които могат да бъдат закупени и онлайн, пишат още от сайта на родната федерация.

Очаква се над 5000 привърженици да подкрепят селекцията на Пламен Константинов срещу олимпийския шампион и да се превърнат във верния седми играч на българския тим.

Фазата на елиминациите на Евороволей ще се проведе в две държави – България и Италия. Осминафиналите стартират утре във Варна с мача между Хърватия и Румъния в 17:30 часа. В събота ще бъдат определени други два четвъртфиналиста измежду двойките Словения – Турция (17:30 ч.) и Португалия – Украйна (20:30 ч.).

Четвъртфиналите в зала "Конгресна" във Варна са насрочени за 11 септември. Полуфиналите и финалите в турнира пък ще се проведат на 15-16 септември.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Локомотив Сф остана без спортен директор
Локомотив Сф остана без спортен директор
Кабинетът обяви Ден на национален траур на 8 септември
Кабинетът обяви Ден на национален траур на 8 септември