НОВИНИ

Треньорът на Будьо/Глимт: ЦСКА е много добре организиран отбор

Борил Гочев
от Борил Гочев
12:31, 29.09.2021
Чете се за: 01:52 мин.
Спорт
треньорът будьо глимт цска добре организиран отбор
Слушай новината

Старши треньорът на норвежкия шампион Будьо/Глимт Етил Кнутсен се изказа ласкаво за българския ЦСКА ден преди мача между двата тима от груповата фаза на Лигата на конференциите.

По време на традиционната пресконференция Кнутсен заяви, че неговия тим ще излезе с увереност утре вечер на Националния стадион "Васил Левски" вследствие на успешния старт в надпреварата.

"Много се радвам, че сме в София. Първоначално много хора ни подценяваха, но започнахме борбата в групата много добре и мисля, че сме конкурентни на другите отбори. Мога да кажа, че ще излезем уверени в мача утре. Нямаме търпение", започна норвежкият специалист.

52-годишният наставник сподели и какви са неговите впечатления за българския ЦСКА и определи тима на Стойчо Младенов като "добър отбор с добри индивидуалности".

"Бих казал, че ЦСКА е по-скоро атакуващ тим, отколкото такъв, който се защитава. Много добре организиран тим, който използва персонална защита, докато ние в Норвегия практикуваме повече зонова отбрана. Мисля, че най-интересното в ЦСКА са индивидуалностите. Те са наистина добри, но ние винаги се стремим да използваме нашите шансове и празните пространства", сподели Кнудсен.

Двубоят между ЦСКА и Будьо/Глимт от Група С на Лигата на конференциите е утре вечер от 19.45 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
36 часа остават до края на електронното преброяване
36 часа остават до края на електронното преброяване
Обилни валежи у нас - близо 30 литра на кв. метър се изляха в Сандански
Обилни валежи у нас - близо 30 литра на кв. метър се изляха в Сандански