НОВИНИ

Треньорът на Сепси: ЦСКА е силен отбор, способни са да обърнат развоя на сблъсъка

Борил Гочев
от Борил Гочев
23:24, 27.07.2023
Чете се за: 02:30 мин.
Спорт
треньорът сепси цска силен отбор способни обърнат развоя сблъсъка
Снимка: startphoto.bg
Слушай новината

Наставникът на Сепси Ливиу Чиоботариу остана доволен от победата на неговия тим с 2:0 като гост срещу българския ЦСКА в първия дуел между двата тима от втория предварителен кръг на Шампионската лига.

Румънският специалист похвали играта на своя тим в защитата, както и от използването на фланговете, като беше категоричен, че авансът от два гола дава възможност на неговия тим да се надява на добър изход в реванша.

"Мачът беше доста труден срещу силен съперник. Беше създадена фантастична атмосфера. Доволен съм от резултата. Той ни дава възможност да се надяваме и на добър изход в реванша. Защитата ни беше организирана добре, това е четвърти пореден мач за нас без допуснат гол. Бяхме изправени пред опасни ситуации. Създадохме четири-пет ситуации още преди почивката. След първия ни гол имахме възможност да контролираме играта и да внимаваме за положения за реализиране на второ попадение. Резервите се включиха доста добре, доволен съм и от играта на фланговите ни играчи", започна Чиоботариу.

52-годишният треньор коментира още, че неговите играчи трябва да бъдат много внимателни на реванша след седмица, тъй като ЦСКА е способен да обърне развоя на сблъсъка.

"Няма еднакви мачове. Те са способни да обърнат развоя от сблъсъка. Ние имаме два гола преднина сега, но трябва да внимаваме изключително много и на реванша. Играем със силен отбор. Разполагаме с добър състав, но не трябва да забравяме и здравословните проблеми, които имаме. Програмата ни ще бъде тежка до следващия ни мач срещу ЦСКА", завърши Ливиу Чиоботариу.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Женският национален отбор по волейбол до 19 год. отстъпи на Китай в първия си мач в приятелски турнир в София
Женският национален отбор по волейбол до 19 год. отстъпи на Китай в първия си мач в приятелски турнир в София
Рууд и Музети са четвъртфиналисти в Хамбург, Рубльов е аут
Рууд и Музети са четвъртфиналисти в Хамбург, Рубльов е аут