НОВИНИ

Трогателен момент: Дъщерите на Ален Делон и Роми Шнайдер се срещнаха за първи път

Ива Стойкова
от Ива Стойкова
14:38, 12.01.2021
41763
Чете се за: 02:00 мин.
Любопитно
Слушай новината

Зрителите на френската телевизия станаха свидетели на трогателен момент - първата среща между Сара Биазини, дъщерята на Роми Шнайдер, и Анушка Делон, дъщерята на Ален Делон. Двете актриси бяха гости в неделно предаване по Франс 2.

Любовта между Роми Шнайдер и Ален Делон вдъхновява и до днес. А когато в едно студио са децата им и се срещат за първи път, моментът е особено емоционален.

Какво си казаха двете - вижте във видеото.

Сн. БГНЕС

30-годишната Анушка Делон е дъщеря на Ален Делон и бившия модел Розали ван Бреемен. 43-годишната Сара Биазини се ражда от връзката на Роми Шнайдер и журналиста Даниел Биазини.

Но въпреки че са от различни семейства, прочутите им родители присъстват силно в живота двете момичета. Анушка Делон, която публикува в профила си в Инстаграм 85 снимки на своя баща по повод 85-та му годишнина, признава:

"Израснах с много негови снимки, правени преди да се родя. Някои от тях са с Роми Шнайдер. Тя винаги е присъствала, говореше за нея, мислеше за нея. По някакъв начин тя беше част от семейството".

Сара Биазини сподели, че любимият филм с участието на майка й не е с Делон, а "Сезар и Розали" на Клод Соте.

"Това е филмът, който съм гледала най-много, дори наскоро отново. Ив Монтан е изключителен в този филм. Обожавам и музиката".

Любимият филм на Анушка Делон е също на Клод Соте - "Нещата от живота", в който Роми Шнайдер играе заедно с Мишел Пиколи.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Еврокомисията готви договор за още една ваксина срещу COVID-19
Еврокомисията готви договор за още една ваксина срещу COVID-19
Каква е ситуацията в страната след проливните дъждове
Каква е ситуацията в страната след проливните дъждове