НОВИНИ

Веселин Балевски пред БНТ: Когато имаш воля и играеш на 100% от възможностите си, можеш да стигнеш до победа

веселин балевски бнт имаш воля играеш 100 възможностите можеш стигнеш победа
bnt avatar logo
от БНТ
21:04, 31.08.2023
Чете се за: 02:17 мин.
Спорт
Слушай новината

Един от ключовите футболисти на Левски през 80-те години на миналия век Веселин Балевски говори специално за зрителите на БНТ преди мача реванш от плейофния кръг на турнира Лига на конференциите срещи немския Айнтрахт Франкфурт.

Бившият бранител е един от тези, които взима участие и в четирите двубоя срещу друг отбор на Германия Щутгарт, когато в два поредни сезона Левски отстранява "швабите".

"Стимулът ни беше да се докажем. Това ни беше по-важно от премията от 300 лева, въпреки че по онова време и тя беше нещо голямо", спомня си Балевски.

Пред нашата камера юношата на Локомотив Пд сподели и каква според него е рецептата, за да може Левски да елиминира Айнтрахт Франкфурт.

"Имах възможността да вечерям с тях преди първата среща в БФС. Те не скриха, че бюджетът им е 100 милиона евро. Когато обаче имаш воля и играеш на 100% от възможностите си, можеш да стигнеш до победа. Аз видях това нещо през второто полувреме на първата среща", завърши Веселин Балевски.

В същото време минути преди началото на двубоя в Германия един от феновете на Левски, който ще наблюдава срещата на специално изградената видео стена на "Герена" - Борис Комитов сподели своите очаквания пред БНТ.

"Първия мач се представихме много добре, така че мисля, че имаме нашите си шансове. 1:1 е коварен резултат и стига да не допуснем ранен гол, както преди седмица, имаме шансове", сподели той.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Режисьорът Кенет Брана създава цяла нова филмова вселена
Режисьорът Кенет Брана създава цяла нова филмова вселена
Зимните курорти в Европа страдат от липса на сняг
Зимните курорти в Европа страдат от липса на сняг